Boussoufa zondag in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 4 reacties
Boussoufa zondag in Studio 1
Foto: © SC

In 'Studio 1 Op Zondag' ontvangt Frank Raes Anderlecht-aanvaller Mbark Boussoufa. Kenners Koen Meulenaere en Piet den Boer bespreken Charleroi – Standard en Club Brugge – Roeselare.

De winnaar van de Pinanti is Pinanti Cup, Jasper Maerten, komt zijn trofee afhalen.

Afgelopen weekend vierde Standard zijn negende landstitel. In eigen huis versloeg het aartsrivaal Anderlecht met 2-0. In Luik wordt er nog altijd gefeest, maar de spelers denken al aan hun volgende opdracht: winnen tegen Charleroi. Naast een samenvatting van Charleroi – Standard besteedt Frank Raes veel aandacht aan de strijd tussen Anderlecht en Club Brugge om de tweede plaats en het bijhorende ticket voor de voorronde van de Champions League. Mbark Boussoufa praat in de studio over de wedstrijd van Anderlecht tegen Sint-Truiden. Paarswit moet winnen om in een gunstige uitgangspositie te beginnen aan de topper volgende week tegen Club Brugge. Bij Frank aan tafel komt Boussoufa ook de uitslag van Club Brugge te weten. Club ontvangt zondagavond Roeselare. Kenners Koen Meulenaere en Piet den Boer bespreken die wedstrijd in 'Studio 1'.

Ook Jasper Maerten is zondag te gast in 'Studio 1'. Jasper mag zich sinds vorige week de beste miniem van Vlaanderen noemen. In een volgepakt Constant Vanden Stockstadion trapte hij in de ultieme finale twee pinanti’s voorbij Geert De Vlieger en dat was voldoende om zijn tegenstander te verslaan. Wat is er voor Jasper veranderd? Staan de topclubs in de rij voor hem? En waar droomt hij nog van? Zondag de antwoorden in 'Studio 1'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties