Cavens: 'Puntenverlies is uit den boze'

Cavens: 'Puntenverlies is uit den boze'
Foto: © SC

Jurgen Cavens scoorde afgelopen week zijn eerste treffer van het seizoen voor Lierse. De speler van de tweedeklasser wil daar echter niet te lang bij blijven stilstaan, want er komen hele belangrijke aan.

"We kunnen ons vanaf nu absoluut geen puntenverlies meer veroorloven. De duels die er nu aankomen zijn absoluut cruciaal. Dat hadden we van tevoren al gezegd", laat Cavens optekenen in Het Nieuwsblad. 

Lierse maakt dus nog kans kans op de eindrone en Cavens gelooft er in ieder geval nog in. "Antwerp heeft nu drie uitwedstrijden op rij. We voeren al zeker de druk op. In voetbal is alles mogelijk. Wie weet kunnen we KVSK ook nog inhalen, je weet nooit", hoopt de spits van Lierse.

Cavens begint straks met Lierse aan de laatste rechte lijn tegen rode lantaarn Geel: "Van onderschatting mag geen sprake zijn. Het zou dom zijn om ons daar nu aan te laten vangen", weet de spits. 

De aanvaller van Lierse speelt sinds dit seizoen opnieuw bij de club waarmee hij destijds de beker won. Net als vorig jaar bij Germinal Beerschot moest hij ook dit seizoen heel lang wachten op een eerste doelpunt. 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties