De Smet: 'Simpelweg te zwak'

De Smet: 'Simpelweg te zwak'
Foto: © SC

Na een prachtig seizoen snakt Cercle Brugge naar de laatste speeldag. In Moeskroen bleven de Bruggelingen na een makke partij met lege handen achter. "We waren simpelweg te zwak", analyseert spelverdeler Stijn De Smet.

Stijn De Smet verschuilt zich niet achter excuses na de nipte nederlaag in Moeskroen: "Vandaag waren we er gewoon niet. De combinaties lukten niet, we kregen te weinig kansen."

Ondanks de zwakke partij was Cercle toch minstens de evenknie van een al even matig Moeskroen: "We verdienden minstens een gelijkspel, maar wanneer je zo'n zwakke partij speelt heb je als ploeg niet veel te klagen. Moeskroen was iets gretiger in de duels en was ook veel scherper op de tegenaanval", aldus De Smet. 

Na een zeer sterk seizoen lijkt de spelersgroep er wat door te zitten, bevestigt de Smet ook: "De prachtige overwinningen die we doorheen het jaar boekten, hebben veel energie gekost. Links en rechts zijn de blessures beginnen opduiken en nu duurt het blijkbaar net iets te lang. Toch willen we een prachtseizoen in stijl afronden, en zullen we trachten de resterende wedstrijden tot een goed eind te brengen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties