Jacobs: 'Spijt van FC Peppermint'

Nico Wieme
| 0 reacties
Jacobs: 'Spijt van FC Peppermint'
Foto: © SC

Enkele weken geleden liet Ariël Jacobs zich denigrerend uit over de UEFA Cupcampagne van Standard. Michel Preud’homme speelde daar handig op in en motiveerde zijn spelers met de uitspraken van de Anderlechttrainer die spijt betuigt.

Ariël Jacobs vond dat zijn Anderlecht het veel beter had gedaan in de UEFA Cup dan Standard. “Ik word in Europa liever uitgeschakeld door Bayern dan door FC Peppermint uit Rusland”, zei de Anderlechtcoach minachtend. Michel Preud’homme reageerde hierop als door een wesp gestoken en confronteerde zijn spelers vlak voor de topper tegen de Brusselaars met die uitspraak. Het heeft zijn effect alleszins niet gemist.
 
Jacobs geeft toe dat hij in de fout ging door Zenit Sint-Petersburg smalend FC Peppermint te noemen. “Daar heb ik een fout begaan en dat heb ik ook tegen mijn groep gezegd. Zenit is overigens een heel goed team. Misschien zelfs beter dan Bayern, want ze spelen gevarieerder voetbal”, aldus de Diegemnaar.
 
In datzelfde interview deelde Jacobs ook een sneer uit naar Club Brugge. Hij noemde SK Brann, dat de Bruggelingen uitschakelde, eveneens denigrerend Smörebröd uit Scandinavië. Benieuwd of hij het aandurft om in aanloop naar de match tegen Club zijn woorden te herhalen. Jacky Mathijssen hoopt waarschijnlijk van wel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties