Ook Chatelle en Pieroni in Olympische voorselectie

Philippe Crols
| 4 reacties
Ook Chatelle en Pieroni in Olympische voorselectie
Foto: © SC

De Olympische Spelen zorgen bij de Belgische clubs voor heel wat kopzorgen. Zo vreest Standard zijn beste spelers te moeten afstaan. Ook Anderlecht dreigt getroffen te worden.

Zo werd bekendgemaakt dat er een behoorlijk aantal Anderlechtspelers in de Olympische voorselectie zit. Eerder werd al duidelijk dat Gillet, Legaer en Lamah deel uitmaakten van die ruime voorselectie en dat Lucas Biglia meer dan waarschijnlijk met Argentinië naar de Spelen gaat.

Ook Thomas Chatelle en Luigi Pieroni blijken nu op de selectielijst te staan. Bovendien zit Arnold Kruiswijk (die vanaf volgend seizoen voor paars-wit speelt) in de Nederlandse voorselectie, maar hij zal mogelijk toch gewoon kunnen aantreden voor Anderlecht.

De Spelen kunnen dus wel voor problemen zorgen mocht Anderlecht zich net als Standard kwalificeren voor de voorrondes van de Champions League. De Olympische Spelen gaan namelijk op hetzelfde moment door.

In Nederland neemt bondscoach De Haan geen spelers mee die in een voorronde van een Europese competitie aan de slag moeten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties