Hassan: 'Club maakt eigenlijk geen kans'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hassan: 'Club maakt eigenlijk geen kans'
Foto: © SC

Ahmed Hassan speelt zaterdag waarschijnlijk zijn laatste thuiswedstrijd voor RSC Anderlecht. Uitgerekend Club Brugge is de tegenstander. "In principe maakt blauwzwart bij ons geen kans", zegt de Egyptenaar in de krant Het Nieuwsblad.

"Ik wil graag winnen tegen Club Brugge om te bewijzen dat Anderlecht de beste ploeg was tijdens de terugronde. Hoewel het zaterdag zeker geen makkelijke wedstrijd zal worden, kan Club ons eigenlijk niet verslaan. We spelen voor eigen publiek en er zit meer snelheid in onze ploeg. In de terugronde waren we eigenlijk ook al beter dan Standard", aldus Ahmed Hassan die volgend jaar in eigen land voor Al-Ahly gaat voetballen.

"Begrijp me evenwel niet verkeerd. Standard is de verdiende kampioen. Alleen heeft Anderlecht meer individueel talent. Helaas hebben we te veel punten verloren voor Nieuwjaar", gaat de Egyptenaar verder die ook nog graag de Belgische beker zou winnen. "Ik zal de voorzitter de beker schenken uit eerbetoon. Ik was in Egypte toen zijn vader overleed en ik leef met hem mee. Ook de supporters wil ik voor alles bedanken met een prijs", besluit de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties