Vermaelen mist de play-offs met Ajax

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vermaelen mist de play-offs met Ajax
Foto: © SC

Thomas Vermaelen zal dit seizoen niet meer in actie komen voor zijn club Ajax Amsterdam. Onze landgenoot heeft nog altijd last van een liesblessure en dus kan hij de play-offs vergeten.

"Ik kan alleen maar fietsen en wat krachttraining doen. Rusten is het enige wat helpt", zegt Thomas Vermaelen in de krant Algemeen Dagblad. Vermaelen is al twee weken geblesseerd. In de competitiewedstrijd tegen FC Groningen (1-2-winst, red) moest hij al na 27 minuten van het veld. De Deen Dennis Rommedahl kwam hem toen vervangen. Vermaelen moest eerder dit seizoen ook al drie maanden langs de kant toekijken met een enkelblessure.

"Het lukte me altijd om snel terug op niveau te komen als ik een tijdje out was. Daar heb ik nu ook geen twijfels over. Ik hoop alleen dat het herstel wat sneller gaat, maar de play-offs worden hoedanook een moeilijk verhaal", gaat onze landgenoot verder. 

Ajax speelt aanstaande donderdag een lastige uitwedstrijd in het Abe Lenstra Stadion tegen SC Heerenveen. De return wordt gespeeld op 5 mei. Er staat een ticket voor de Champions League op het spel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties