Real brengt bod uit op Quaresma

Dave Sentobin
| 3 reacties
Real brengt bod uit op Quaresma
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Portugese krant 'Diario de Noticias' verhuist Ricardo Quaresma komende zomer naar Real Madrid. De Koninklijke zou voor de Portugees 25 miljoen euro plus twee spelers betalen.

Quaresma heeft nog tot medio 2011 een contract bij FC Porto, maar door zijn turbulente relatie met de supporters is de speler niet langer hét idool van de supportersclan. Voorzitter Pinto da Costa kiest dan ook eieren voor zijn geld en is bereid zijn goudhaantje voor 40 miljoen van de hand te doen. Quaresma kwam in het seizoen 2004-2005 van Barcelona over voor 6 miljoen euro.
 
Real Madrid vindt dat te veel geld voor de Portugese international en de Portugese club is zich daar ook bewust van. De vertegenwoordiger van Quaresma kwam al tot een mondeling akkoord met de Madrileense club. Naast 25 miljoen euro zouden de merengues nog spits Soldado en een andere niet nader genoemde speler aanbieden.
 
In een interview eerder deze week gaf de voorzitter van Porto al te kennen dat het heel moeilijk zou worden om Quaresma ook nog volgend seizoen in het Do Dragao-stadion te houden. “De transfersom van 40 miljoen euro vind ik echter niet te veel als ik lees dat Real Madrid 120 miljoen voor Cristiano Ronaldo wil betalen”, aldus nog de voorzitter van Porto.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties