Hoboken kent geen problemen met Olmen

Philippe Crols

Hoboken heeft geen problemen gehad met Zwaluwen Olmen. Het won de heenmatch al met 2-4. De terugwedstrijd werd niet echt spannend meer. Hoboken behaalde makkelijk de promotie.

De wedstrijd ging heel snel van start. Halverwege de eerste helft stond er al een 2-1 op het bord. Hoboken nam een droomstart. Na amper twee minuten scoorde Bryssinck al de openingstreffer. De bezoekers wilden zich echter niet zomaar laten doen en Vancamp maakte na een kwartier spelen gelijk.

Het beetje hoop dat Olmen toen nog had werd na 22 minuten weggenomen door Leemans: 2-1. Dat was ook de ruststand.

Na de pauze lukte Bryssinck zijn tweede van de middag en was de kous definitief af. Oulad legde twintig minuten voor tijd de eindstand vast.