Nasri blijft langer in Marseille voetballen

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Nasri blijft langer in Marseille voetballen
Foto: © SC

Samir Nasri, het jonge technisch begaafde jeugdproduct van Olympique Marseille, heeft te kennen gegeven dat hij gewoon in de Provence blijft voetballen. Hij gaat akkoord met een contractverlenging tot de zomer van 2012

Gisterenavond laat ging Samir Nasri akkoord met een contractverlenging. Er staat echter wel een clausule in dat de 20-jarige spelmaker aan het einde van elk seizoen voor een onbekend vastgelegd bedrag kan vertrekken. Het oude contract van Nasri liep in de zomer van 2009 af.

De voorbije weken werden de speculaties rond de toekomst van Nasri steeds heviger; Hij zou op het punt hebben gestaan om naar aartsrivaal Olympique Lyon te verhuizen. Ook Arsenal en enkele topteams uit de Serie A zouden verregaande interesse gehad hebben. 

Nasri debuteerde drie seizoenen geleden op zijn zeventiende al voor Olympique Marseille. Sindsdien heeft hij al 119 competitieduels in de Ligue 1 achter zijn naam staan. Hij scoorde daarin tien keer. Het is nog niet duidelijk of de Franse bondscoach Raymond Domenech van plan is om hem mee te nemen naar het EK voetbal volgende maand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties