Chatelle opnieuw inzetbaar bij Anderlecht

De Nijs Michael
| 4 reacties
Chatelle opnieuw inzetbaar bij Anderlecht
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Gisteren nam Brussels afscheid van de hoogste afdeling in de wedstrijd tegen Zulte-Waregem. Vandaag nemen de overige zestien clubs uit de Jupiler League afscheid van een seizoen dat dramatisch eindigde.

Men zou het bijna vergeten, maar Club Brugge en Anderlecht moeten nog uitmaken wie het tweede ticket voor de voorronde van de Champions League kan bemachtigen. De Brusselse club heeft in het klassement drie punten voorsprong op de rivaal uit West-Vlaanderen, bijgevolg verwerven de troepen van Ariël Jacobs zekerheid over de belangrijke tweede plaats als ze minstens één punt meenemen uit Bergen. Voor deze belangrijke wedstrijd kan de coach van paars-wit alvast een beroep doen op Thomas Chatelle, de middenvelder zit opnieuw in de wedstrijdkern na een afwezigheid van meer dan een maand. Slechter nieuws was er voor Jonathan Legear, hij moet door een contractuur aan de quadriceps forfait geven. Wasilewski is dan weer geschorst.

Selectie Anderlecht:

Biglia, Boussoufa, Chatelle, De Man, Deschacht, Frutos, Gillet, Goor, Hassan, Iakovenko, Juhasz, Mpenza, Pareja, Pieroni, Polak, Proto, Schollen, Van Damme, Vlcek, Zitka

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties