Simeons en Sanou verlaten Berchem

Steven Bologne
| 6 reacties
Simeons en Sanou verlaten Berchem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vierdeklasser Berchem Sport verzekerde zich via de barrages nog van een verder verblijf in vierde klasse. Na afloop van die wedstrijd raakte bekend dat twee aanvallers de Rooiploeg zullen verlaten.

Ousmane Sanou verlaat Berchem Sport na twee seizoenen. Vorig seizoen kroonde hij zich tot topschutter met veertien goals, dit seizoen werd dat aantal gehalveerd. De spits werd bedankt voor bewezen diensten. Hij maakte enkele seizoenen geleden nog furore in de Champions League met Willem II, waarin hij onder trainer Co Adriaanse zelfs scoorde tegen Bordeaux.

 

Ook Jürgen Simeons verlaat Berchem Sport en trekt naar Heppignies Lambusart, dat naar vierde promoveert. De ex-spits van ondermeer Walhain en RC Mechelen zag het voorbije seizoen grotendeels in rook opgaan door een blessure. De lange onzekerheid rond het behoud met Berchem deed hem besluiten om andere oorden op te zoeken.

 

Bij Berchem heeft met de zoektocht naar twee nieuwe spitsen reeds aangevat. De club zoekt bovendien nog steeds een doelman om aan de kern toe te voegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties