Vidarsson naar Cercle Brugge

Luc Goderis
| 17 reacties
Vidarsson naar Cercle Brugge

Het is Cercle Brugge menens met de verdere uitbouw van het spelerspotentieel. Dat mag blijken uit de beslissingen die vandaag door groen-zwart werden genomen. Zowel Dantschotter als Sergeant tekenden een nieuw contract. Vidarsson komt over van FC Twente.

Rubin Dantschotter tekende vandaag een contractverlenging tot eind juni 2010, met optie tot nog twee bijkomende seizoenen, met de Brugse club.  De beloftevolle doelman wordt volgend seizoen wel uitgeleend aan SK Beveren.

Middenvelder Tony Sergeant zette eveneens zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis met groen-zwart.  Sergeant blijft zo nog tot eind juni 2012 bij Cercle.

Een contract tot 2010 met bijkomende optie ligt dan weer klaar voor Wouter Artz.  Van zodra hij terugkeert uit vakantie zou de verdediger tekenen.

De IJslandse international Arnar Vidarsson (foto) tekende een contract bij Cercle tot eind juni 2011.  De eindbespreking met zijn huidig team FC Twente wordt eerstdaags afgerond.  De 30-jarige Vidarsson is een linksvoetige verdedigende middenvelder die achtereenvolgens speelde voor FC Hafnarfjordus, Lillestrom, Lokeren, De Graafschap en FC Twente.  Hij heeft 51 interlands op zijn naam staan en was ook 62 keer jeugdinternational.  Vidarsson zou volgens Cercle de ideale vervanger voor Besnik Hasi zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties