Familiale aspect beslist over toekomst De Sutter

Steurbaut Kersten
| 23 reacties
Familiale aspect beslist over toekomst De Sutter
Foto: © SC

Het is de laatste week verdacht stil geworden rond Tom De Sutter. De aanvaller van Cercle Brugge concentreert zich op dit moment in eerste instantie op zijn revalidatie.

De Nederlandse media meldden dat de overgang van De Sutter naar AZ bijna in kannen en kruiken was. Het draaide (voorlopig) op niets uit. “Er zijn alleen gesprekken over het sportieve geweest met AZ”, klinkt het bij Didier Frenay, zaakwaarnemer van De Sutter. “Verder zijn we nooit geweest, maar dat wil niet zeggen dat we AZ geen goede keuze vinden. Op sportief vlak is het een stap vooruit.”
 
Ondertussen melden zich ook andere clubs voor de West-Vlaming. “Een aantal Belgische topclubs hebben geïnformeerd naar De Sutter. Club Brugge is daar niet bij (Anderlecht, Standard en Racing Genk toonden al wel interesse, red.). Er wordt ook gesproken met ploegen uit de Duitse Bundesliga, maar ook een verlengd verblijf bij Cercle Brugge blijft een optie. In eerste instantie moeten we ons nog altijd concentreren op de revalidatie.”
 
Familiale aspect
 
“Als er een mooie club komt met een financiïele aanbieding, weeg ik het af”, blijft De Sutter zelf op de vlakte over zijn toekomst. “Maar naar Rusland of Turkije verhuis ik niet. Het familiale aspect blijft belangrijk voor mij.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties