Théréau kost Karolo's veel geld

Nico Wieme
| 0 reacties
Théréau kost Karolo's veel geld
Foto: © SC

Cyril Théréau verhuist definitief naar Charleroi. De Karolo’s moesten daarvoor wel diep in de geldbeugel tasten en tevens tegemoetkomen aan de eisen van Anderlecht.

Charleroi heeft een flinke inspanning moeten doen om Cyril Théréau definitief naar Henegouwen te halen. De club bereikte met Anderlecht, dat eigenaar was van de Franse spits, een akkoord. Théréau speelde in de tweede helft van vorig seizoen al opnieuw voor Charleroi, maar deed dat op uitleenbasis. De Fransman blijft volgens Het Laatste Nieuws wel voor de helft eigendom van paars-wit. Bij een eventuele doorverkoop gaat de helft van de transfersom naar Brussel.
 
Dit is geen makkelijke transfer geweest”, zegt manager Mogi Bayat op de clubwebsite. “Anderlecht had een zware inspanning gedaan om Cyril van Steaua Boekarest te kopen en wij wilden zo correct mogelijk blijven met Anderlecht. Dit is onze duurste transfer tot nog toe.”
 
Théréau speelde in 2006 al even voor Charleroi. Na enkele maanden werd hij echter al weggeplukt door Steaua Boekarest. Vorige zomer was rijzige aanvaller samen met de betreurde François Sterchele in een heuse transfersoap betrokken. Théréau zou eerst naar Club gaan, Sterchele naar Anderlecht. Uiteindelijk gebeurde het omgekeerde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties