Joyce: 'Ik zwijg over Wauters'

Philippe Crols
| 0 reacties
Joyce: 'Ik zwijg over Wauters'
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp speelt vanavond zijn laatste wedstrijd van de eindronde tegen KVSK United, maar dat maakt allemaal niet veel meer uit. De Great Old liep afgelopen weekend de promotie al mis en dat heeft voor wat deining gezorgd op de Bosuil.

Zo vond preses Eddy Wauters dat het niet behalen van promotie enkel en alleen de schuld was van de technische staf en de spelers. Warren Joyce wenst echter niet in te gaan op de uitspraken van de voorzitter.

"Ik kan alleen maar zeggen dat het me niet verbaast dat hij zoiets zegt, maar ik heb voor de fans en mezelf teveel respect om daarop in te pikken", sprak Joyce in Gazet van Antwerpen.

De trainer van Antwerp is naar eigen zeggen nog altijd kapot van de nederlaag tegen Tubeke. Hij heeft het gevoel dat hij zijn werk niet heeft kunnen afmaken.

Toch zal Joyce met tevredenheid terugdenken aan zijn passage op de Bosuil. "Ik ben er trots op dat ik hier heb mogen werken, ook al was de relatie met de voorzitter niet al te best. Antwerp moet nu zo snel mogelijk terug naar eerste. Het is een slapende reus."

Joyce zelf gaat volgend seizoen terug naar Manchester United waar hij de beloften onder zijn hoede zal nemen.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties