Ook Grenoble lonkt naar Pieroni

De Nijs Michael
| 6 reacties
Ook Grenoble lonkt naar Pieroni
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luigi Pieroni speelde het afgelopen half jaar op huurbasis bij Anderlecht, maar de Brusselaars zijn niet van plan om de aanvaller een definitief contract aan te bieden. Bijgevolg keert de Belg terug naar het Franse Nantes.

Pieroni heeft echter al laten verstaan dat hij er niets voor voelt om opnieuw te gaan voetballen voor de Franse tweedeklasser, Nantes van zijn kant is ook niet echt vragende partij voor een terugkeer van de spits. Bijgevolg mag de Belgische aanvaller deze zomer op zoek naar een nieuwe werkgever en die nieuwe werkgever zou wel eens een Franse club kunnen zijn. 

Zoals eerder gemeld ziet Valenciennes in hem namelijk de vervanger van clubtopschutter Steve Savidan, maar nu komt ook Grenoble op de proppen. De club promoveerde zopas naar de Ligue 1 en is daarom op zoek naar aanvallende versterking. Toch is het absoluut niet zeker dat Pieroni terugkeert naar Frankrijk want de aanvaller wil zijn carrière liever vervolgen in België. Vanuit ons land toont onder andere Club Brugge interesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties