Fotoreportage: Portugese fans zelfzeker

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Fotoreportage: Portugese fans zelfzeker
Foto: © SC

De Portugese en Tsjechische fans bereiden zich voor op dé clash in groep A. Bij Portugal zijn de fans zeker van de zege, de Tsjechen tonen zich iets gematigder.

Vanuit Genève

“We winnen zeker vanavond”, is Felipe overtuigd. “Portugal is gewoon een beter team. De Tsjechen spelen veel te verdedigend en proberen op de tegenaanval te scoren. De score interesseert me niet. 2-0 of 2-1? Zolang we maar winnen.”

 
Ronaldo
 
Felipe laat zich ook niet op grootspraak betrappen. “Portugal wordt gebombardeerd tot grote favoriet op de eindzege. Heb jij Griekenland vier jaar geleden bij de favorieten zien staan. Iedereen spreekt wel over Cristiano Ronaldo, maar met drie man op hem kan hij niet veel doen.”

 
Elisa wil zich wel wagen aan een pronostiekje. “Tegen Turkije wonnen we met 2-0 en de Tsjechen zijn toch iets beter. Toch ben ik zeker dat we zullen winnen. Schrijf maar op: 2-1 voor Portugal.”

 
Gelijkspel
 
Aan de Tsjechische kant is men iets minder positiever. “Met 0-0 ben ik al tevreden”, geeft Tomas toe. “Portugal heeft een betere ploeg dan ons. Een gelijkspel zou dus al een hele prestatie zijn

Een uitgebreide fotoreportage volgt later.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties