Heylen: 'Vol huis in Azerbeidzjan'

Philippe Crols
| 0 reacties
Heylen: 'Vol huis in Azerbeidzjan'
Foto: © SC

De commercieel directeur van Germinal Beerschot, Paul Heylen, is het afgelopen weekend op bezoek geweest in Azerbeidzjan. Hij ging er de toekomstige tegenstander van Germinal Beerschot in de Intertoto Cup bekijken.

Heylen zag er de wedstrijd tussen Neftchi Baku en FC Nitra. De thuisploeg won de wedstrijd met 2-0 en lijkt dus de eerste tegenstander van Germinal Beerschot te gaan worden in de Intertoto Cup.

“Het is inderdaad de sterkste ploeg. Ze hebben zes internationals in de ploeg en hadden nog ruimer kunnen winnen”, laat Heylen weten via de website van Germinal Beerschot. “Fysiek leken ze me wel nog niet op punt te staan.”

Heylen verwacht voor de wedstrijd in Baku alvast heel veel supporters. “Ze verwachten tegen Germinal Beerschot 30.000 fans. Een vol huis dus.”

Voor de supporters die straks met het team mee willen afreizen om de Intertoto Cup-wedstrijd te zien, is er goed nieuws. De club zal weldra alle mogelijkheden op een rijtje zetten wat betreft de verplaatsing. Ook daarvoor verbleef Heylen in Azerbeidzjan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties