Makelele wil niet weg bij Chelsea

Philippe Crols
| 1 reacties
Makelele wil niet weg bij Chelsea
Foto: © SC

Claude Makelele werd de afgelopen week in verband gebracht met het Franse Paris Saint Germain. De verdedigende middenvelder heeft echter aangegeven dat hij gewoon bij Chelsea wil blijven.

Een week geleden meldde de krant Le Parisien dat Makelele naar Paris Saint Germain kon. De Franse international heeft in diezelfde krant nu laten weten dat hij in Londen wil blijven.

Veel zou afhangen van de nieuwe coach van Chelsea. Dat werd uiteindelijk de Braziliaan Felipe Scolari. Die zou aan Makelele hebben laten weten dat hij nog gewenst is bij Chelsea. Het contract van de speler loopt nog door tot medio 2010.

PSG kan trouwens wel wat versterkingen gebruiken, want het wist het afgelopen seizoen de degradatie maar op het nippertje te vermijden. Het mag dankzij de goede prestaties in het bekertornooi wel naar de UEFA Cup.

De 35-jarige Makelele begon zijn carrière in Frankrijk bij Stade Brestois. Daarna ging het via Nantes en Marseille naar Celta de Vigo in Spanje. Daar werd hij dan weer weggeplukt door Real Madrid. Sinds 2003 speelt hij in Engeland bij Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties