Knol: 'Germinal Beerschot is interessante optie'

Philippe Crols
| 0 reacties
Knol: 'Germinal Beerschot is interessante optie'
Foto: © SC

Germinal Beerschot zal de komende weken allicht nog wel enkele transfers doen. Onder andere Ruud Knol wordt de laatste tijd meermaals in verband gebracht met de Antwerpse fusieclub. Hijzelf ziet een overgang naar België ook wel zitten.

Germinal Beerschot onderhandelt dezer dagen dus niet enkel met Glasgow Rangersspeler Thomas Buffel. Ook Ruud Knol was onlangs in Antwerpen. "Ik heb gesproken met trainer Harm van Veldhoven en voorzitter Jos Verhaegen en dat beviel me wel. Voor mij is het een interessante piste", aldus de Nederlander tegenover Gazet van Antwerpen.

De 27-jarige Knol speelde het merendeel van zijn carrière voor Vitesse. Het afgelopen jaar kwam hij uit voor het Griekse Paok Saloniki, maar omdat hij daar niet op tijd betaald werd, mag hij er transfervrij vertrekken. Naast Germinal Beerschot toont ook Cercle nog interesse in de verdediger.

"Mijn beslissing is zeker nog niet gevallen, want ik ga ook nog eens praten met Cercle en er is ook nog interesse vanuit Turkije. Ik laat het nu gewoon eventjes op me afkomen", laat Knol weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties