KVSK United heeft nieuwe trainer beet

viki meeuwis
| 0 reacties
KVSK United heeft nieuwe trainer beet
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

KVSK United heeft in de persoon van Dany David een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen vastgelegd. Beide partijen zijn gisteravond een contract met de looptijd van één seizoen overeengekomen.

Op de officiële website van KVSK United staat te lezen dat de club bewust heeft gekozen voor een ervaren hoofdtrainer die zich associeert met de brede sportieve visie van de club, waarbij het de betrachting is om tot attractief en verzorgd voetbal te komen.

Volgens het clubbestuur past Dany David past perfect in het door het bestuur opgestelde profiel van de nieuwe hoofdtrainer. Dat houdt in: binding met de club en de regio, goede communicatieve vaardigheden, sterk organisatievermogen & kennis van de huidige spelersgroep en de reeks van Tweede Nationale.

Dany David is voorheen onder andere gedurende 2 seizoenen trainer van Lommel S.K. in Eerste Klasse geweest. Naderhand heeft hij ervoor gekozen om zijn maatschappelijke carrière, bij één van Belgische grootste bankinstellingen, voorrang gegeven. Twee seizoenen geleden leidde hij als interim-trainer KFC Verbroedering Geel via winst in de Eindronde naar Tweede Klasse, waarna hij weer een stapje terugzette.
Philip Haagdoren zal Davids assistent-trainer worden, waarbij het takenpakket en de verantwoordelijkheden van Haagdoren verder uitgebreid zullen worden. 
KVSK United kondigde eveneens aan dat met ingang van komend seizoen de trainingsintensiteit verhoogd zal worden naar 6 trainingen per week, waaronder een 2-tal namiddag trainingen, zodat er nog gerichter getraind kan worden met meer ruimte voor o.a. individuele training.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties