Leekens is tevreden met wat hij ter beschikking heeft

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Leekens is tevreden met wat hij ter beschikking heeft
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Georges Leekens zegt vandaag in de krant Gazet van Antwerpen dat hij tevreden is met de spelers die hij heeft bij zijn club Lokeren. Verder voorspelt 'Mac the Knife' een competitie met twee snelheden.

"Standard, Anderlecht, Club Brugge, RC Genk en AA Gent zullen de vijf teams zijn die volgend seizoen de toon aangeven. Vanaf plaats zes zullen de ploegen stuk voor stuk aan elkaar gewaagd zijn", voorspelt Georges Leekens. "Wij, met Lokeren, moeten proberen zo dicht mogelijk bij de topvijf aan te sluiten. Vorig seizoen waren we daar niet goed genoeg voor, nu misschien wel", aldus de Lokeren-coach.

"Ons doel is om geleidelijk aan te groeien. Wij willen vooruit maar zonder dat we ons vergalopperen", zegt Leekens die in het tussenseizoen voorlopig al João Carlos zag vertrekken maar Avi Strul en Ertan Demiri aantrok. "Ik ben blij met wat ik heb. Alleen op links zitten we wat krap en moet er misschien nog iets bijkomen", besluit Leekens. Sportief directeur Willy Verhoost liet alvast weten dat er waarschijnlijk geen spelers meer zullen bijkomen omdat de club in de vorige winterstop al fors investeerde in nieuw spelersmateriaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties