Wauters: 'Er zal nog meer nieuws volgen'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Wauters: 'Er zal nog meer nieuws volgen'
Foto: © SC

Antwerp stelde woensdagnamiddag zijn nieuwe trainer voor. Dimitri Davidovic ondertekende een contract voor één jaar op de Bosuil. Als we Antwerp-voorzitter Eddy Wauters mogen geloven dan zal er de komende dagen nog nieuws volgen.

De trainingen van Antwerp beginnen vrijdag en nu pas werd er een trainer gevonden. Volgens critici duurde het lang voor Antwerp een nieuwe trainer aanstelde. "Sommigen sms'ten me om te zeggen dat de trainingen op 4 juli beginnen. Ze dachten dat ik het vergeten was", aldus een lachende Antwerp-voorzitter. 

Nu Antwerp een nieuwe trainer heeft is het tijd voor nieuwe spelers. "Nu wachten we op antwoord van de spelers die einde contract zijn. Ik merk op dat ze nog geen nieuwe club hebben, dus misschien blijven ze wel. Toch gaan we verder werk maken van versterkingen. De volgende dagen zullen er nog mededelingen gedaan worden. Ik kan elke week staan roepen dat die of die grote speler zal tekenen, maar dat doen we liever niet bij Antwerp. Jullie zullen het allemaal wel zien als de transfers officieel zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties