Drie testers mogen zich bewijzen op de Bosuil

Dirk Pieters
| 23 reacties
Drie testers mogen zich bewijzen op de Bosuil
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De eerste trainingsdag zit er op bij Antwerp. Het werd vooral een middag van kennismaken en een klein gesprekje. De eerste trainingen staan dus voor de deur en die zijn er ook voor enkele testers.

Zo lopen er momenteel drie testers rond op de Bosuil. Christian Bubalovic speelde vorig seizoen in de Totojugendliga U19 in Oostenrijk in de verdediging van Admira Wacker Mödling.

Atosever Lokman (31/3/1984) speelde van 2001 tot 2004 12 wedstrijden voor Sporting Charleroi. De Turkse Belg verhuisde nadien naar Kocaelispor. Een jaar later verdedigde de rechtermiddenvelder 18 keer de kleuren van Couillet RACS. Daarna volgden 20 wedstrijden bij Walhain FC en vorig jaar verkaste de speler dan naar VW Hamme.

Emmerik De Vriese tenslotte is een jonge Belg (14/2/1985) die na een jaartje A-kern bij K.A.A. Gent in 2005 de overstap maakte naar de Nederlandse Jupiler League, waar hij bij het bescheiden BV Veendam speelde (bescheiden met toch een budget van 1.8 miljoen euro). Daar speelde de aanvallend ingestelde speler de laatste jaren 70 wedstrijden en scoorde hij 8 doelpunten. Deze drie 'stagiairs' krijgen vanaf morgen een kans om zich tegenover Dimi Davidovic en Ratko Svilar te bewijzen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties