Pudil: 'Wil hier Europees voetbal halen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Pudil: 'Wil hier Europees voetbal halen'
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Daniel Pudil is voorgesteld als aanwinst van RC Genk. Hij tekende bij de Limburgers een contract voor vier seizoenen. Hij is naar België gekomen om Europees voetbal te halen.

Daniel Pudil is met steile ambities naar België gekomen. "Ik ben hier om Europees voetbal te halen. Ik schat de Belgische competitie een stuk hoger in dan de Tsjechische", aldus de Tsjech tegen de aanwezige pers. Even zag het er naar uit dat de Tsjech naar Italië zou verhuizen. "De laatste dagen begon Reggina fel aan te dringen. Pavel Nedved had me onlangs genoemd als één van de twee mogelijke spelers die in zijn voetsporen zou kunnen treden. Uiteindelijk was het wel Genk dat als eerste contact met mij opnam en ik wil niet de fout maken van te grote stappen in één keer te zetten", aldus Pudil.

Pudil werd overtuigd door heel wat mensen om voor Genk te kiezen. "Adam Nemec belde me op en vertelde me veel goeds over deze club. Roman Vonasek, de materiaalmeester van het Tsjechische elfal, zei me ook dat deze club een goede keuze zou zijn voor mij", aldus de international die in de Cristal Arena het nummer 33 zal krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties