Vader Messi geeft Internazionale hoop

Vader Messi geeft Internazionale hoop
Foto: © SC

Lionel Messi is één van de sterspelers bij FC Barcelona, dat weet iedereen. Dat heel wat ploegen de Argentijn maar al te graag willen inlijven hoeft dan ook geen verdere uitleg, Messi lijkt echter onhaalbaar voor de meeste clubs.

Vooral het Italiaanse Internazionale zou de balgoochelaar graag aan de selectie toevoegen, maar in Milaan beschouwt men Messi als volledig onhaalbaar. Daar zou wel eens verandering in kunnen komen na de uitspraken van vader Messi, die tevens de zaakwaarnemer van zijn zoon is. "Lionel wil zijn afwezigheid bij Barcelona goedmaken, maar ook mijn zoon heeft een droom en dat is spelen in Italië", vertelt Jorge aan Sportal.

"In de toekomst kan vanalles gebeuren, dus misschien komt zijn droom wel uit", gaat vader Messi verder. Internazionale mag dus opnieuw iets meer hoop koesteren, al ontkent Jorge dat er intussen al contact is geweest tussen beide partijen. "Er is nog geen officieel contact geweest met Inter, maar zoals gezegd kan dat veranderen in de toekomst", aldus vader Messi.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties