Club Brugge wint nipt bij Oostende

Club Brugge wint nipt bij Oostende
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In een zwakke oefenmatch heeft Club dan toch weten te winnen van 2de klasser KV Oostende. Na 6 minuten kon Djokic al op doel schieten maar doelman Van Ryckeghem liet zich niet verrassen door de spits van Club. Even voor het kwartier verliest Club de bal en kon Oostende de tegenaanval inzetten maar KVO-speler Gueï schiet de bal hoog over doel. Even later zwiepte Leko de bal voor doel en Sonck die goed gevolgd was besloot in één tijd in het zijnet.
Even voor het halfuur moest Dirar het veld licht geblesseerd verlaten voor Roy Meeus. Net als bij Club moest Oostende een noodgedwongen vervanging uitvoeren in de 1ste helft: Grandisson moest het veld geblesseerd verlaten voor Mokulu. De 4000 afgereisde fans zagen in de tweede helft twee nieuwe elftallen maar tot spektakel kwam het jammer genoeg niet. KV Oostende kwam nogal verrassend op voorsprong dankzij Liard. Niemand van de fans die het had opgemerkt dat Liard gescoord had behalve de lijntjesrechter. Het doelpunt werd na overleg goedkeurd tot onbegrip bij de technische staf van Club Brugge.
Lang duurde de voorsprong niet. Enkele minuten later kon Chavez al scoren na een vrije trap van Ronald Vargas. Daarna is het spelpeil terug gezakt tot het niveau van een echte oefenmatch en enkele Clubspelers raakten daardoor duidelijk gefrusteerd en hebben enkele rake tackles uitgevoerd. De match leek op een gelijkspel te eindigen tot Salou tot ieders verbazing in de slotminuut dan toch nog de winnende treffer voorbij doelman Van Ryckeghem schoot.

Club Brugge (eerste helft):
Lenaerts – Evens, Alcaraz, De Mets, Vermeulen – Dirar (26’ Meeus), Leko, Clement, Jarred – Djokic, Sonck
Club Brugge (tweede helft):
Lenaerts – De Loof, Guiro, Simaeys, Ciman – Van Ruyskensvelde, Geraerts, Chavez, Vargas – Capon, Salou


Oostende (eerste helft):
Van Ryckeghem, Wallaeys, Dindeleux, Liard, Gerritsen, Grandisson (29' Mokulu), Gueï, Vandendriessche, Pecqueux, Ferreira, Luissint

Oostende (tweede helft):
Van Ryckeghem, Sucaet, Griffit, Coudeville, Dindeleux, Luissint, Vandendriessche (76' Massini), Liard, Pecqueux (68' Laleman), Mokulu (68' Dekeyzer), Gueï.



Doelpunten: 56’ Liard (1-0), 64’ Chavez (1-1), 88’ Salou (1-2)

Scheidsrechters: Vermeiren Ken, Cremers Jimmy, Dobbels 



Foto's:
Klik hier


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties