Sorin en Hamburg gaan uiteen

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Sorin en Hamburg gaan uiteen
Foto: © SC

De Argentijn Juan Pablo Sorin en zijn Duitse club Hamburg SV hebben besloten om in goed overleg een streep te trekken onder hun samenwerking. De verdediger kende in Duitsland veel blessures en oefende niet meer mee tijdens de eerste trainingen.

Juan Pablo Sorin kwam in 2006 over van FC Villarreal nadat hij met Argentinië een goed WK had gespeeld. Het werd voor de Argentijn geen succes want hij had constant last van blessures. "Juan Pablo is te blessuregevoelig en daarom een té groot risico voor onze club. We hebben naar onze mening de beste oplossing gevonden door zijn contract te laten ontbinden. We wensen hem nu verder veel succes", liet technisch directeur Dietmar Beiersdorfer weten in het Duitse sensatieblad Bild

In zijn eerste seizoen in de Bundesliga speelde de voormalige aanvoerder van de Argentijnse ploeg negentien duels. Afgelopen seizoen waren er dat maar vijf. Naar verluidt zouden er verschillende club zijn uit Portugal en Griekenland die de Argentijn een mooi fin de carrière gunnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties