Club nipt voorbij Roeselare

Philippe Crols
| 17 reacties

Club Brugge heeft zaterdag in de vooravond in een vrienschappelijke wedstrijd Roeselare geklopt. Blauw-zwart scoorde een keer meer dan hun collega's uit West-Vlaanderen.

Club Brugge had eerder al eens vrienschappelijk verloren van een reeksgenoot. Enkele weken geleden was Bergen nog met 2-1 te sterk. Nu stonden dezelfde cijfers na negentig minuten op het bord, maar dan wel in het voordeel van Club.

Blauw-zwart opende de score vanop de stip. Het was de jonge Brecht Capon die zijn verantwoordelijkheid nam en de 1-0 op het bord zette. Een van de vele nieuwkomers bij Roeselare, Papassarantis, bracht Roeselare opnieuw langs zij.

De eindstand zou uiteindelijk nog voor rust op het bord staan. Verdediger Jeroen Simaeys lukte de 2-1. Club nam in de tweede helft duidelijk de bovenhand, maar verzuimde de score verder uit te diepen. Akpala, de nieuwste aanwinst van de Bruggelingen, was nog niet van de partij.