Dender in tweede helft voorbij De Kempen

De Nijs Michael
| 1 reacties

Naar dagelijkse gewoonte stond er ook gisteren een oefenpartij op het programma voor FCV Dender EH, de troepen van trainer Boskamp namen het op tegen De Kempen.

In de eerste helft kwamen beide ploegen niet tot scoren, maar in de tweede helft kon Dender toch nog ruim aftstand nemen van de bescheiden tegenstander. Na amper drie minuten in de tweede periode kon tester Kvrivishvihi de ban breken voor de Oost-Vlamingen. Net voorbij het uur verdubbelde Campos de score, maar amper één miuut later kon Issaka al de aanslutingstreffer scoren. Toch kwam Dender in het verder verloop van de match niet meer in de problemen, Sylla scoorde zelfs nog twee keer. De club van trainer Boskamp won dus met 1-4.

FCV Dender: Martinovic, Filipovic (46' Kvrivishvihi), De Petter (46' Dzagania), Coppel (46' Smajic), De Storme (46' Neva), Sylla, Campos, Jacobs, Barbe (46' Tskhavaia)

Doelpunten: 48' Kvrivishvihi 0-1, 62' Campos 0-2, 63' Issaka 1-2, 83' Sylla 1-3, 89' Sylla 1-4.