Lierse verloot gratis reizen

Lierse verloot gratis reizen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Lierse maakte afgelopen weekend een balans op van zijn abonnementenverkoop. Om de verkoop te stimuleren besloot Maged Samy van de investeringsgroep Wadi Degla er reizen naar Egypte aan te koppelen.

Toen zaterdag de balans werd opgemaakt, werd er bekend gemaakt dat Lierse tot dusver 2830 abbonementen had verkocht. In vergelijking met het jaar voordien, toen er 1904 abonnementen waren verkocht, is dat een stijging met 49%. Uiteindelijk kwam Lierse bij de start van de competitie uit op 2455 abonnementen.

Om de verkoop van de abonnementen nog meer te stimuleren besloot Samy er reizen naar Egypte aan vast te hangen. Als er 3000 abonnementen worden verkocht, zullen vijf gelukkigen Lierse tijdens hun winterstage aan de Rode Zee mogen vergezellen. Alle kosten (vliegtuig, hotel, maaltijden,...) zullen gedragen worden door Wadi Degla. Per schijf van nog eens 500 abonnementen zullen er nog eens vijf reizen verloot worden. Geraakt Lierse dus bij de start van de competitie aan 4000 abonnementen, dan zullen er in totaal 15 reizen verloot worden. De gelukkigen zullen bekend gemaakt worden tijdens de eerste thuiswedstrijd, zijnde op 7 september tegen RFC Luik.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties