Väyrynen: 'Club Brugge nog altijd een optie'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Väyrynen: 'Club Brugge nog altijd een optie'
Foto: © SC

Mika Väyrynen is nog altijd op zoek naar een nieuwe club. De Fin wil weg bij PSV Eindhoven. Hij kan op de interesse rekenen van Club Brugge, maar wilde er tot dus ver nog altijd niet tekenen.

Ook dit seizoen hoeft Mika Väyrynen, als hij bij PSV zou blijven, niet op veel speelgelegenheid rekenen. "Huub Stevens (de nieuwe trainer, nvdr) is heel eerlijk met me geweest. Hij heeft aangegeven dat het voor mij dit seizoen zeer moeilijk zal worden. Ik weet nu waar ik aan toe ben. De wedstrijdjes met Jong PSV wil ik ook niet meer spelen", aldus de Fin in de Nederlandse krant AD/Sportwereld.

"Er is belangstelling van een aantal clubs, maar ik wil hier gewoon nog twee weken trainen om te zien hoe het gaat. Als ik begin augustus nog altijd geen uitzicht op speeltijd heb, dan moet ik eens verder kijken. Ja, Club Brugge toonde interesse en dat is nog altijd niet helemaal van de baan. Als er begin augustus niets anders is, dan is Brugge zeker een optie", gaat Väyrynen verder.

Väyrynen heeft in Eindhoven nog een contract voor één seizoen. Tijdens de afgelopen voetbaljaargang speelde de Fin maar één competitiewedstrijd voor de Nederlandse landskampioen. De Finse international kon in het Phillips Stadion nooit uitgroeien tot een vaste waarde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties