Gaat Anderlecht nu toch op zoek naar een spits?

Gaat Anderlecht nu toch op zoek naar een spits?
Foto: © SC

Anderlecht liet onlangs optekenen dat er voorlopig geen extra spits bijkomt, maar de bekerwinnaar lijkt daar nu toch anders over te denken. Manager Herman Van Holsbeeck sluit namelijk niet langer uit dat er toch een extra aanvaller bijkomt.

Anderlecht zag Nicolas Frutos deze week opnieuw geblesseerd uitvallen en daarnaast is ook een vertrek van Roland Lamah niet uitgesloten. Bijgevolg denken de Brusselaars er nu toch aan om een extra aanvaller naar het Astridpark te halen, maar dan moet paars-wit vanavond wel winnen tegen BATE Borisov. "Zelfs nu Frutos dreigt te ontbreken tijdens de belangrijkste weken van het seizoen, willen we geen overhaaste beslissingen nemen. We hebben nog enkele weken tijd om te beslissen of we een extra spits aantrekken. Als we gekwalificeerd zijn voor de Champions League zullen we zien wat we doen", klinkt het bij Van Holsbeeck.

Zo lijkt de deur dus opnieuw op een kier te staan voor Abdessalam Benjelloun. De Marokkaanse aanvaller werd de voorbije weken meermaals aan Anderlecht gelinkt en de international van Hibernian wil ook zelf graag naar Brussel verkassen, maar Anderlecht hield tot op vandaag de boot af.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties