Lovendegem heeft zware kluif aan Ursel

Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem heeft zware kluif aan Ursel
Foto: © SC

Sparta Ursel is er niet in geslaagd puntengewin te halen bij KSK Lovendegem al hadden de bezoekers hierop lange tijd goed en niet onverdiend uitzicht. Toen bij de thuisploeg de veldbezetting werd aangepast konden de Lovendegemse torens toch het verschil .

De bezoekers kwamen het beste uit de startblokken maar Mbala kon De Muynck en Declerck niet in stelling krijgen. Aan de overzijde deponeerde Madou het leder in het zijnet. De Wispelaere hield zijn team overeind bij pogingen van De Muynck, Verbeken en opnieuw De Muynck. Net voor de rust kreeg Martens onvoldoende controle op een mooie voorzet.
 
Wie te laat uit de kantine kwam miste een wereldgoal van bezoeker Mbala en Lovendegem was op achtervolgen aangewezen. Pas na het uur kon Gunter Van de Sompel dreigen maar zijn knal vloog over. Van Audenaerde schoof een rij vooruit en dan weet je het wel. Van de Sompel draaide zich vrij in de strafschopzone en vond het hoofd van Wesley Van Audenaerde aan de tweede paal. De jonge Desmet bedankte voor zijn invalbeurt en bracht Van de Sompel in stelling. Slechts in twee tijden moest Lebegge zich gewonnen geven. Ursel trok op zoek naar de gelijkmaker en kreeg bijna het deksel op de neus van Martens. Doelman De Wispelaere hield zijn netten schoon in de slotfase.
 
KSK Lovendegem: De Wispelaere, Van Audenaerde, Madou, Degrande, Vandenbussche (61’ Adams), Lootens (67’ Desmet), Cannoot, Martens, Hennebert, Van De Sompel, Sucaet.
 
Sparta Ursel: Lebegge, Vanvooren (72’ Danneels), T. De Rycke, B. De Rycke, Pauwels, De Pauw (81’ Piers), Lammens (72’ Angelet), Verbeken, De Muynck, Declerck, Mbala.
 
Doelpunten: 46’ Mbala 0-1; 75’ Van Audenaerde 1-1; 78’ Van de Sompel 2-1. Penalty’s 3-4
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties