Tubeke heeft Karaca en Sengier op proef

De Nijs Michael
| 6 reacties
Tubeke heeft Karaca en Sengier op proef

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, maar neo-eersteklasser Tubeke lijkt nog niet klaar voor dat nieuwe seizoen. De Waals-Brabantse club zoekt nog naar enkele broodnodige versterkingen, geel-rood heeft in dat opzicht opnieuw drie spelers op proef.

Zo mag Yasin Karaca proberen om een contract te versieren bij de nieuwkomer in de hoogste klasse. De 24-jarige middenvelder beschikt in ieder geval over de nodige ervaring, want hij stond in het verleden al op de loonlijst van onder andere Anderlecht, Oostende, De Graafschap en Sebatspor. Nu krijgt onze landgenoot dus de kans om een contract af te dwingen bij promovendus Tubeke.

De club heeft verder ook doelman Bjorn Sengier op proef. Ook hij beschikt over de nodige ervaring, want de intussen 29-jarige doelman was in het verleden al actief bij heel wat Belgische clubs. Zo zagen we hem aan het werk bij Kortrijk, Deinze, Eeklo, Cercle Brugge en Zulte Waregem, maar ook het Nederlandse Willem II staat op zijn cv. Nu mag Sengier dus proberen om een transfer naar Tubeke te bekomen.

Tot slot heeft de Waals-Brabantse club ook nog Joël Nsomwe op proef, hij mag net als de twee bovengenoemde spelers proberen om het bestuur de komende dagen te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties