Valencia zoekt oplossing voor tweetal

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Valencia zoekt oplossing voor tweetal

Het ziet er naar uit dat Valencia af wil van de Nederlander Hedwiges Maduro en de als toptalent binnengehaalde Argentijn Ever Banega. De Spaanse club zoekt een oplossing voor het tweetal.

De Spaanse krant Marca meldt vandaag dat Hedwiges Maduro uitgeleend zou worden. Dat geldt ook voor Ever Banega. Beide spelers waren overigens of zijn nog aanwezig op de Olympische Spelen in de Chinese hoofdstad Beijing. Beide spelers passen voorlopig niet in de plannen van de nieuwe trainer Unai Emery

Op het middenrif geeft Emery de voorkeur aan Edu, David Albelda, Ruben Baraja en Manuel Fernandes. Emery vindt dat andere spelers zoals Banega best een jaartje buiten Mestalla zouden voetballen. Atlético Madrid is alvast kandidaat-huurder voor de Argentijn.

Banega en Maduro zijn beiden aankopen van de Nederlander Ronald Koeman. Voor Banega werd maar liefst twintig miljoen euro overgemaakt aan Boca Juniors. Onder Koeman speelde de Argentijn zowat alle wedstrijden, maar na diens ontslag was voor hem een plaatsje op de bank gereserveerd. Maduro was overigens hetzelfde lot beschoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties