Brussels contracteert heropgeviste tester

Filip Van der Elst
| 3 reacties
Brussels contracteert heropgeviste tester
Foto: © SC

De transfermarkt is dan wel al een week gesloten, vrije spelers mogen nog steeds aangetrokken worden. Zo legt FC Brussels meer dan waarschijnlijk de Belgische Turk Kennan Köse vast.

Opmerkelijk is dat Köse in juli al enkele weken meetrainde met de hoofdstedelingen. Hij liet toen een goede indruk in de oefenwedstrijden tegen onder andere Zulte-Waregem, maar toch kon hij de technische staff en voorzitter Vermeersch niet volledig overtuigen. Nadien testte hij ook nog bij Namur, maar begin september had de in Nederland opgeleide Köse nog altijd geen club. Sinds deze week trainde de aanvallende middenvelder opnieuw mee met Brussels, en volgens HLN kreeg hij een contract voor één seizoen.

Brussels is ook nog steeds op zoek naar een spits: daarvoor is de Ivoriaanse spits George Ba (in Frankrijk bij onder andere Nice, Montpellier en Le Mans actief geweest) nog steeds in beeld. Hij speelde normaal gezien vrijdagavond mee met de reserven op het veld van OH Leuven. Enkele weken geleden toonde Brussels ook al interesse, maar toen leek Ba weinig interesse te hebben in een verhuis naar de Belgische tweede klasse.

Voor de competitiewedstrijd van zondag tegen datzelfde OHL kan trainer Grosjean geen beroep doen op Phibel, die geschorst is na zijn rode kaart tegen Waasland vorige week, en Zola, die een interland met Congo afwerkt. Anderzijds recupereert Brussels wel doelmannen Izgi en (waarschijnlijk) Werner. Zo verdwijnt Cordier, die op Waasland geen onvergetelijke indruk naliet, meer dan waarschijnlijk weer uit de ploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties