Suikerjongens tegen Wase Wolven

filip broos
| 2 reacties
Suikerjongens tegen Wase Wolven

De winnaar van deze wedstrijd mag zich opmaken om minstens nog een week in de kop van de klassering te blijven meedraaien. Tienen is nu gedeeld leider samen met STVV en Waasland volgt op de voet met een 6 op 9.

Beide ploegen kunnen dus spreken van een geslaagde start van de competitie en toch;  zowel Tienen als Waasland versterkten zich in de laatste uren van de transfermarkt. Tienen strikte Haznadar en Barbé, Waasland trok Stavric en Shabi aan. Spijtig voor beide oefenmeesters zijn hun nieuwst aanwinsten pas speelgerechtigd volgende week.

Trainer Daniel Nassen grijpt terug naar de groep die verleden week een gelijkspel behaalde in  Doornik.  De nieuwkomers zijn er nog niet bij en ook Yve Thijs kampt nog steeds met de naweeen van zijn heupblessure. Davy Peeters drijft stilaan het trainingsritme op maar de match komt voor hem te vroeg.
Voor Dufoor is dit een wedstrijd die hij absoluut niet wou missen, want bij Waasland beukte Dufoor de deur naar eerste klasse open, afwachten of hij zijn tiense maats kan helpen aan de zege.
De selectie: Schuermans, Nijs, Vanhees, Triantafallids, Lunenburg, Lacroix, Penga, Vandecauter, Belme, Bogaerts, Dufoor, Da Silva, Drijvers, Vanarwegen, Vandeput, Vanderweyden

Waasland dat vorig weekend Brussels versloeg in eigen huis heeft een goede competitie start gemaakt en staat mee in de kop van het klassement.
Voor Trainer Bart de Roover rest de taak om Waasland voor de eerste maal te laten winnen in Tienen.
Hiervoor kan hij geen beroep doen op Serbest die lange tijd out is. Veldeman kampt met kwaaltjes en achter zijn aantreden staat een vraagteken. Enzo Neve si er na zijn spierscheur wel terug bij.

De selectie: Verhulst, Tounut, Van Hoey, Masureel, Silvinho, Bourabia, Bous-sfia, Van geem, Crabeels, Van Geele, Onana, Kempeneer, El Khanchaf, Mathijssen, Neve en Veldeman

De wedstrijd wordt afgetrapt om 15U
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties