Q-Music steunt Wonderfonds tijdens Club-Dender

Nico Wieme
| 3 reacties
Q-Music steunt Wonderfonds tijdens Club-Dender
Foto: © SC

Sinds vorige week is Erwin Deckers bij de ochtendshow van Q-Music vervangen door Kürt Rogiers. Samen met Sven Ornelis trekt hij zaterdag naar het Jan Breydelstadion om het Wonderfonds te steunen.

Q-Music heeft een actie op touw gezet om het Wonderfonds letterlijk en figuurlijk een helpende hand te reiken. Het doel van dat fonds is om een alleenstaande ouder met een levensbedreigende ziekte en met één of meer kinderen ten laste te helpen.
 
Sven Ornelis en Kürt Rogiers trekken van 12 tot en met 19 september door het hele land. Deze ochtend meldde Club Bruggecaptain Philippe Clement dat blauw-zwart en Blue Army de actie willen steunen en nodigde de twee Q-initiatiefnemers uit om zaterdagavond naar het Jan Breydelstadion af te zakken. Daar zullen beide deejays zoveel mogelijk handen proberen te schudden. Iedere geschudde hand levert het Wonderfonds één euro op.
 
Tijdens de rust van Club Brugge tegen FCV Dender spreken Ornelis en Rogiers de supporters toe van op het veld. Zij zullen er een woordje uitleg geven over de actie en de fans aansporen om de actie te steunen. Na afloop van de match vatten de Q-mannen post aan de uitgangen van het stadion om zoveel mogelijk handjes te schudden.
 
Wie op voorhand al meer informatie over de actie wil, kan hier terecht.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties