Ook Anderlecht ziet internationals terugkeren

Nico Wieme
| 0 reacties
Ook Anderlecht ziet internationals terugkeren

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Niet alleen bij Club Brugge sijpelen de internationals langzaam maar zeker binnen, ook bij rivaal Anderlecht is dat het geval. Zo kan trainer Ariël Jacobs de voorbereiding op de wedstrijd van zaterdag bij Bergen echt beginnen.

Anderlecht verwelkomde donderdag zijn internationals terug in het Constant Vanden Stockstadion. Ariël Jacobs kon dan ook tijdens de training een beroep doen op het grootste gedeelte van zijn kern.
 
Jelle Van Damme, Marcin Wasilewski en Daniel Zitka trainden met de groep. Jan Polak, Oleksandr Iakovenko en Roland Juhasz hielden het bij een uitlooptraining en verzorging.
 
Ook van ziekenfront kwam er goed nieuws voor paars-wit. Stanislav Vlcek is intussen verlost van zijn contractuur aan de hamstrings, de Tsjechische aanvaller traint sinds maandag opnieuw zonder problemen met de groep.
 
Lucas Biglia miste de training omdat hij al een paar dagen met een verstuiking van de enkel kampt. De Argentijn trainde individueel. Matias Suarez en Kanu revalideren verder na hun knieoperatie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties