PJ Monteyne: 'We moeten dit weekend winnen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PJ Monteyne: 'We moeten dit weekend winnen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot heeft zijn start - traditioneel - gemist. Dit weekend spelen de Antwerpenaren tegen SV Roeselare. Pieterjan Monteyne, ex-speler van de West-Vlamingen, weet dat er moet gewonnen worden.

"Je zag de twijfel in de rangen toenemen na de wedstrijden tegen FCV Dender en VC Westerlo toen het nog niet draaide. Veel spelers durfden op den duur de bal niet meer opeisen. Tegen Roeselare moeten we nu gewoon de drie punten thuishouden", aldus Pieterjan Monteyne.

De verdediger heeft hoop geput uit de vriendschappelijke wedstrijd van vorig weekend tegen FC Utrecht.  "Toen bleek dat we echt wel over een groep met veel kwaliteit beschikken én dat concurrentie ook een heel positieve invloed kan hebben. Als ploeg kan je daar enkel maar beter van worden", laat de verdediger optekenen op het digitale thuis van de Ratten.

"Dat ik op de linkerflank niet direct een concurrent heb? Ja, klopt wel maar ik ben sowieso bereid om een eventuele concurrentiestrijd aan te gaan. Als profvoetballer moet je daar nu eenmaal mee kunnen omgaan", besluit de West-Vlaamse linksachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties