Ivens : 'Er zit muziek in KV Mechelen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Ivens : 'Er zit muziek in KV Mechelen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonas Ivens bracht KV Mechelen kort na rust op gelijke hoogte en deed de hoop Achter de Kazerne herleven. Negen Bruggelingen slaagden er echter in om stand te houden. “We hebben vandaag bewezen dat er voldoende kwaliteit in deze ploeg zit."

“Er zat vandaag meer in”, blikt de verdediger terug op de wedstrijd. “We hadden het veldoverwicht en als er twee man met rood van het veld moet, hoop je op meer. Toch moeten we tevreden zijn met een punt.”
 
Compliment van Brugge
 
“Dat Club Brugge met één spits kwam spelen, is een mooi compliment voor ons en toont aan dat Mechelen een ploeg is om naar uit te kijken. Maar we moeten de voeten op de grond houden. De eerste drie wedstrijden waren niet positief. Met 4 op 6 klimmen we nu terug naar boven.”
 
“We moeten hard blijven werken en voortgaan op de ingeslagen weg. De invallers hebben getoond dat we een brede kern hebben waar muziek inzit. Het collectieve was vandaag zelfs nog beter dan op Gent.”
 
Niet kwaad op ref
 
Voor de rust kreeg Club Brugge een strafschop voor handspel van Biset. “Hij raakt de bal met de hand, maar hij wordt eerst wel geduwd. Ik neem het de scheidsrechter niet kwalijk. Hij kan niet alles goed beoordelen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties