Vanden Stock: 'Zullen het vrijdag heel moeilijk krijgen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vanden Stock: 'Zullen het vrijdag heel moeilijk krijgen'

Bij RSC Anderlecht heeft grootspraak plaats gemaakt voor realisme. Roger Vanden Stock zegt vandaag in de krant Het Laatste Nieuws dat Standard Luik in zijn ogen zichzelf zal opvolgen als kampioen en dat Anderlecht het vrijdag lastig zal hebben.

"We zullen heel hard moeten werken om hen te verslaan vrijdag. En vooral: we zullen ook als club weer heel hard moeten werken om volgend seizoen beter te zijn dan Standard Luik", aldus Roger Vanden Stock

De Anderlecht-preses vindt dat Standard dit jaar opnieuw over een uitzonderlijk sterke groep beschikt. "Onze supporters zullen het niet graag horen dat Standard voor mij de titelfavoriet is, maar het is gewoon de realiteit. Ze zijn gewoon beter en vrijdag zullen we het in de topper heel moeilijk krijgen", gaat Vanden Stock verder.

Roger Vanden Stock weet verder ook dat er in zijn team een aantal geprikkelde spelers rondlopen die zich ten allen prijze willen bewijzen na al wat er de afgelopen maand is geschreven na het debacle tegen BATE Borisov. "Wij kunnen zogezegd niet meer voetballen, wij zijn stommeriken, er is geen kwaliteit, ... Ik kan u zeggen dat er een aantal geprikkeld zullen zijn vrijdag", besluit de Anderlecht-frontman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties