Kijken de Rode Duivels Raul in de ogen?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kijken de Rode Duivels Raul in de ogen?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Raul Gonzalez Blanco, kortweg Raul, werd door Luis Aragones niet meegenomen naar het EK in Zwitserland en Oostenrijk, maar zijn opvolger Vicente Del Bosque overweegt om het monument van Real Madrid weer bij de nationale elf te halen.

Net als onze bondscoach René Vandereycken zal zijn Spaanse collega Vicente Del Bosque overmorgen zijn selectie bekendmaken voor twee WK-kwalificatiewedstrijden. Op 15 oktober spelen België en Spanje tegen elkaar in het Brusselse Koning Boudewijnstadion.

Raul wordt al sedert 2006 niet meer geselecteerd voor het Spaanse nationale elftal. Luis Aragones moest niets van de Real Madrid-speler weten. Vicente Del Bosque, Real toch wat meer genegen, liet Raul ook thuis voor de eerste WK-kwalificatiewedstrijden in september tegen Bosnië-Herzegovina en Armenië.

Raul is momenteel op dreef bij Real Madrid al zat hij gisterenavond op de bank tegen Zenit Sint-Petersburg. "Hij speelt goed en dan is er niets dat een terugkeer in de weg staat bij de nationale ploeg", liet Del Bosque weten in de Spaanse pers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties