Everton met veel vertrouwen

Kevin Van Cutsem
| 9 reacties
Everton met veel vertrouwen
Foto: © SC

Ondanks de veertiende plaats in de Premier League blaakt Everton van vertrouwen. Moyes looft de wederoptredende Pinaar, terwijl Phil Neville Standard waarschuwt.

Everton-coach David Moyes kan vanavond opnieuw beroep doen op Steven Pienaar. De Zuid-Afrikaan brak in de voorbereiding een teen en kwam nog niet aan spelen toe. Moyes is alvast opgelucht: "We hebben Steven gemist. Hij is nu zeven weken weggeweest, maar hij is vanavond inzetbaar. Steven heeft vorig jaar een grote indruk gemaakt op ons en ik hoop dat hij dat dit seizoen opnieuw doet."
 
Moyes liet via Evertonfc.com ook nog weten dat Cahill nog steeds herstelt van zijn ziekte, die hem dinsdag belette te trainen. Normaal kan Cahill wel aantreden vanavond.
 
Everton-verdediger Phil Neville heeft alvast vertrouwen in de Europese wedstrijd: "Ik waarschuw Standard. Ze zullen een ander Everton te zien krijgen dan in de heenmatch. Al onze spelers zijn fit, en dat kan het verschil maken. We kennen bovendien de sterktes en de zwaktes van Standard. Nu is het aan ons om aan te treden en te winnen."
 
Ook over de sfeer op Sclessin was Neville al ingelicht: "Yobo vertelde me dat er een circussfeer hangt in Luik. Maar zelf brengen we naar het schijnt 4000 fans mee. Zij kunnen een grote rol spelen vanavond." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties