Atlético Madrid, Zenit en Ajax willen Dubarbier

De Nijs Michael
| 1 reacties
Atlético Madrid, Zenit en Ajax willen Dubarbier
Foto: © SC

CFR Cluj zou wel eens het slachtoffer van zijn eigen succes kunnen worden. De Roemeense kampioen schittert momenteel in de Champions League en dat heeft als gevolg dat meerdere spelers van de club in beeld zijn in het buitenland.

Vooral de prestaties van Sébastian Dubarbier worden in het buitenland met argusogen gevolgd. De Franse aanvaller staat volgens het Roemeense Prosport in de belangstelling van het Nederlandse Ajax, het Russische Zenit Sint-Petersburg en het Spaanse Atlético Madrid.

Bij Ajax zou Dubarbier de vervanger moeten worden van Klaas Jan Huntelaar. De Amsterdammers gaan er namelijk van uit dat de Nederlander de club straks verlaat, om die reden gingen scouts van Ajax Dubarbier al bekijken in de wedstrijd Rapid Boekarest-Cluj.

De Amsterdammers zullen in de strijd om de 22-jarige Fransman, die overigens geboren werd in Argentinië, echter rekening moeten houden met hevige concurrentie. Ook UEFA Cup-winnaar Zenit Sint-Petersburg volgt de aanvaller namelijk van nabij. Bij de regerende Russische kampioen zou Dubarbier een mogelijk vertrek van Arshavin moeten opvangen. 

Daarnaast toont ook Atlético Madrid interesse in Dubarbier. De Spaanse hoofdstedelingen zien in hem namelijk de perfecte vervanger van Agüero, die in de belangstelling van meerdere Europese topclubs staat. Tot slot zou er ook interesse vanuit Frankrijk zijn, maar om welke clubs het precies gaat, is niet duidelijk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties