Geraerts: 'Cercle wordt niet meer gehyped'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Geraerts: 'Cercle wordt niet meer gehyped'

Zondagavond staat in Brugge de stadsderby tussen Club en Cercle op het programma. Deze keer staat deze wedstrijd veel minder in de picture dan vorig seizoen. Volgens Karel Geraerts komt dat omdat Cercle nu veel minder gehyped wordt.

Karel Geraerts vindt ook dat Club Brugge steeds beter is gaan spelen. "De puzzelstukjes vallen stilaan in elkaar. De ploeg zit ook in een stijgende lijn. Met Nabil Dirar en Ronald Vargas op de vleugels is het voor mij ook veel gemakkelijker voetballen", zegt de blonde middenvelder op de website van Club Brugge.

Geraerts zegt dat hij over de derby van zondag constant wordt aangeklampt. "Het wordt straks sowieso een geladen wedstrijd, maar ik heb de indruk dat het toch minder leeft dan vorig seizoen. Toen was Cercle een hype en nu niet meer."

Geraerts zit momenteel niet in de kern van de Rode Duivels die momenteel furore maken. "Mijn kans zal nog wel komen. Ik heb de pech gehad dat ik tijdens het hele tussenseizoen met een vervelende teenblessure sukkelde. Daardoor heb ik al een aantal interlands moeten missen. Als ik me blijf bewijzen, dan wordt ik wel weer opgeroepen", besluit de Limburger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties