Bailly: 'Zit nog niet op mijn topniveau'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Bailly: 'Zit nog niet op mijn topniveau'

Racing Genk had het vanavond niet onder de markt met FCV Dender, maar uiteindelijk gingen de Limburgers toch met de drie punten aan de haal. Doelman Logan Bailly was echter niet geheel tevreden over zijn partij.

Logan Bailly stond voor het eerst opnieuw onder de lat na de botsing met Joseph Akpala enkele weken geleden. De sluitpost van Genk is echter niet helemaal tevreden over zijn wederoptreden. "Ik zit nog niet op mijn topniveau", legt Bailly uit. "Ik begon niet goed aan de match. Ik had het moeilijk met enkele hoge ballen. Je moet snel beslissen of je komt of niet en het ontbrak me nog aan wat zelfvertrouwen. Ik kreeg ook een tik van Van den Eede, maar dat is het leven van een keeper. Ik ga nu trainen om sterker te worden."

Bailly kwam ook nog even terug op de prestatie van Racing Genk als team, maar de doelman kan de minder goede wedstrijd van zijn club niet verklaren. "Ik heb ook geen uitleg voor het feit dat we twee keer op achterstand komen. Maar de zege is het belangrijkste." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties