Barda: 'Genk is klaar voor topper tegen Standard'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Barda: 'Genk is klaar voor topper tegen Standard'

RC Genk is na de thuisnederlaag tegen Club Brugge begonnen aan een knappe reeks. Zaterdagavond won het met 2-4 van FCV Dender. Elyaniv Barda was de uitblinker van de partij en kijkt al uit naar de competitietopper dit weekend tegen Standard.

De resultaten zijn er nu wel, het knappe voetbal blijft soms nog wat achterwege. De Israëlische aanvaller van de Limburgers, Elyaniv Barda, is het daarmee eens. "Enkel de winst moet ons bijblijven. Ik vind het soms erg voor onze supporters. Ze waren zaterdag weer heel nadrukkelijk aanwezig. Het is toch leuk voor die mensen dat ze vier doelpunten te zien gekregen hebben", aldus Barda in de krant Het Laatste Nieuws.

"Het wordt hoog tijd dat we hen nu ook het betere voetbal zullen voorschotelen. Technisch verzorgd voetbal overgoten met een aantal goals tegen Standard zou voor hen een zeer welverdiende beloning zijn. Standard speelt ook verzorgd voetbal en dan ontstaat ruimte voor een fraaie partij. Met een 9 op 9 hebben we een fraaie reeks kunnen neerzetten. Ik denk dan ook dat we klaar zijn voor Standard", besluit de Israëlische international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties